Talvivarusteet hiihtoon, lasketteluun ja jäälajeihin Jyväskylän Sportti-Divarista

Ovatko lapsesi viimevuotiset luistimet tai monot jääneet pieniksi? Vai onko toivelistallasi uudenveroinen suksipaketti? Jyväskylän Sportti-Divari myy tasokkaat talviurheiluvälineet useisiin lajeihin aina jääkiekosta hiihtoon ja lasketteluun. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen talvivarusteiden valikoimaamme!

Ajankohtaista:

Ostamme tällä hetkellä talvitavaraa ja talvivarusteita.

Hiihtovälineet joka lähtöön

Löydät meiltä sopivat välineet kaikentasoisille hiihdon harrastajille. Valikoimaamme kuuluvat niin sukset, sauvat, monot, siteet kuin kokonaiset suksipaketitkin erilaisiin hiihtotyyleihin. Suksivalikoimamme kattaa niin lasten kuin aikuisten perinteiset sukset sekä luistelusukset, mutta kannattaa kysellä myös retki- ynnä muita erikoissuksia. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tällä hetkellä myynnissä olevista tuotteistamme tai tule käymään suoraan paikan päällä liikkeessämme!

Yhteystietoihin

Vauhtia lasketteluun

Laskettelu ja lumilautailu ovat usealle talvikauden liikkujalle mieluisia lajeja. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat, lähes uudenveroiset välineet lumilautailuun ja lasketteluun. Myynnissä olevien tuotteiden kilpailukykyiset hinnat perustuvat aina tapauskohtaisesti kunkin tuotteen laatuun sekä kuntoon. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan tarkemmin valikoimaamme!

Katso yhteystiedot

Luistimet ja muut jääkiekkotarvikkeet

Valikoimastamme löydät hiihto- ja lasketteluvarusteiden lisäksi myös tasokkaat välineet eri jäälajeihin. Talviurheilu sujuu mukavammin oikean kokoisilla luistimilla ja muilla sopivilla urheiluvarusteilla. Löydät kattavasta valikoimastamme muun muassa kauno-, peli- ja retkiluistimet sekä jääurheilussa tarvittavat suojavarusteet. Voit halutessasi myös soittaa etukäteen ja tiedustella, millaisia varusteita valikoimassamme on kulloinkin saatavilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Laadukkaiden talviurheiluvälineiden myynnin lisäksi ostamme asiakkaidemme vanhoja välineitä. Voit ottaa yhteyttä etukäteen esimerkiksi puhelimitse ja kertoa tarkemmin, millaisia välineitä haluaisit meille myydä. Osto ja myynti tapahtuu joko käteisellä tai kortilla.

Oletko uusia tai hyväkuntoisia, käytettyjä talvivarusteita vailla? Tule Jyväskylän Sportti-Divariin tekemään löytöjä!

Katso yhteystiedot ja sijainti